Levering door heel Europa
Veilig bestellen en betalen
Keurmerk gecertificeerd

Overzicht

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.

Yaesu rotors en toebehoren

Yaesu-antennerotoren worden gebruikt om een antenne in een bepaalde richting te richten. Dit is nodig om een optimale verbinding tussen de signalen en de radio tot stand te brengen en interferentie (storingen) te minimaliseren.

Antennerotoren zijn geschikt voor radioamateurs en kortegolfluisteraars die een draaibare richtantenne op het dak of in de tuin willen installeren. Het enige wat u nodig heeft is de mogelijkheid om een antenne-installatie op je woning, bedrijf, boerderij, tuinhuis of ander gebouw te plaatsen.
Natuurlijk is het ook mogelijk om een draagbaar antennesysteem te gebruiken: de mobiele versie is vooral interessant voor radioamateurs die met vrienden op het platteland voor een korte tijd een antenne willen opzetten en uitzenden.

Als u in een flat woont en geen toestemming kunt krijgen om een antennesysteem te installeren, hoeft u de radio nog steeds niet op te geven: u kunt een systeem op een andere locatie opzetten en interfaces gebruiken om vanuit huis uit te zenden.

Truckerswereld gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij Truckerswereld voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Je kunt je toestemming altijd weer intrekken. Lees meer
Akkoord