Levering door heel Europa
Veilig bestellen en betalen
Keurmerk gecertificeerd

Overzicht

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.

Yaesu microfoons

Met de M-1 en M-100 lanceert Yaesu twee High-End Desktop microfoons. De Yaesu M-1 en de Yaesu M-100 worden geleverd met twee microfoonelementen: een condensator en een dynamisch element. Met zijn duidelijke, heldere modulatie is het condensorelement ontworpen voor gebruik in slechte omstandigheden of in een DX-Pileup. Het dynamische element legt de nadruk op het lagere en middenfrequentiebereik. Dit element is dus beter geschikt voor een lokaal QSO of een simpele chat.

De Yaesu M-1 heeft een ingebouwde 9-bands grafische equalizer. Via deze equalizer zijn beide microfoon-elementen in te stellen, en dat apart voor elk element of beide samen. De instelbare bereiken van de Equalizer zijn 63Hz, 125 Hz, 250 Hz, 500 Hz, 1 kHz, 2 kHz, 4 kHz, 8 kHz en 16 kHz. De eenmaal gevonden waarden kunnen eenvoudig worden opgeslagen in een van de twee geïntegreerde geheugens. Ook kun je de grafische equalizer uitschakelen en dan wordt het element omzeild. Het ingebouwde lcd-display op de M-1 stelt u in staat om snel en comfortabel alle ingestelde waarden te zien. Met een eveneens geïntegreerde voicerecorder uit de jaren 20 (alleen M-1) kunt u opnemen en afspelen.

Om het belangrijke frequentiebereik van 1kHz tot 1,5kHz te optimaliseren levert Yaesu beide microfoons met een "Treble Boost Cowling". Er is ook een geïntegreerde extra microfoonversterker beschikbaar.

Voor het eerst gebruikt Yaesu in beide modellen magnetische schakelaars voor de PTT. Dit is een kwalitatief voordeel ten opzichte van de eerder gebruikte microschakelaars in de andere modellen. Voor een soepele en lange toetsaanslag heeft de M-1/M-100 drie Air-Cylinder-Tubes bij de PTT-Key. Een ander kenmerk van deze microfoon is een grote, rode TX-LED-indicator. Om te voorkomen dat u per ongeluk uitzendt, is er ook een PTT-Lock beschikbaar.

De M-1 heeft ook een verstelbare hoofdtelefoonaansluiting en een XLR-aansluiting. De meegeleverde kabel voor de M-1 en M-100 heeft beide connectoren, 8-Pin rond en modulair. De M-1 ondersteunt XLR. en heeft een voedingsingang van 5Volt. Het M-100 model wordt rechtstreeks bij de meeste zendontvangers geleverd.

De Yaesu M-100 gebruikt dezelfde hoogwaardige microfoonelementen en dezelfde behuizing en kap maar de basis is anders ontworpen. De yaesu M-100 heeft geen equalizer, geen hoofdtelefoonaansluiting en geen XLR-aansluiting. De voeding wordt door de meeste zendontvangers rechtstreeks verzorgd, voor oudere zendontvangers is de optionele voeding M-100 PSU beschikbaar.

Exclusieve kenmerken van de M-1 Vs. M-100 is de Equalizer, LC-display, hoofdtelefoonaansluiting, opname-/afspeelgeheugen, microfoonversterkingsregeling, monitorvolumeregeling.

Assortiment Yaesu microfoons

 • Yaesu M-70D tafelmicrofoon
 • Yaesu M-90D tafelmicrofoon
 • Yaesu SSM-85D DTMF microfoon met toetsenbord 
 • Yaesu MH-31A9J microfoon met up/down bediening
 • Yaesu MH-42C6J microfoon met programmeerbare toetsen en up/down functie
 • Yaesu MH-36E8J microfoon DTMF microfoon 
 • Yaesu MH-85A11U speaker microfoon met ingebouwde camera met snapshot functie
 • Yaesu SSM-17A 1-Pin haaks microfoon met 3,5 mm koptelefoon aansluiting met roterende riemclip
 • Yaesu SSM-17B 2-Pin haaks microfoon met 3,5mm koptelefoon aansluiting en roterende riemclip
 • Yaesu SSM-75E originele microfoon voor de Yaesu FT-DX10 en Yaesu FT-750
 • Yaesu SSM-75G originele microfoon voor de Yaesu FT-DX101 en Yaeus FT-DX101MP
 • Yaesu SSM-20A 1-Pin haaks speakermicrofoon met 3,5mm koptelefoon aansluiting en roterende riemclip
Truckerswereld gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij Truckerswereld voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Je kunt je toestemming altijd weer intrekken. Lees meer
Akkoord