I.V.M DE OVERGANG NAAR DELTRON ZIJN WIJ TELEFONISCH NIET BEREIKBAAR EN VRAGEN WIJ U EEN MAIL TE STUREN. BESTELLINGEN WORDEN NORMAAL VERWERKT EN VERZONDEN.
Levering door heel Europa
Veilig bestellen en betalen
Keurmerk gecertificeerd

Overzicht

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.

WiNRADiO ontvangers en toebehoren

WiNRADiO Communications is opgericht in 1991 en is een devisie van de Radixon Group waarmee ze de resultaten van jarenlang onderzoek, op het gebied van radiocommunicatie, op de markt te brengen. In 1996 werd uiteindelijk WiNRADiO Communications opgericht als gevolgd van het overweldigende succes van de WiNRADiO productenlijn. WiNRADiO legt legt zich vooral toe op innovatie in de radiocommunicatie technologieën. 

Radixon Group is een op Research & Devolepment gebaseerd bedrijf met een schat aan technische ervaring in RF-ontwerp, digitaal hardware-ontwerp, DSP en applicatiesoftware-ontwikkeling. Hun missie is om de radiocommunicatie vooruit te helpen door middel van nauwe integratie met moderne computertechnologieën.

De Productie en service van WiNRADiO vinden plaats in moderne ISO 9001:2015-geaccrediteerde omgeving.

Naast het standaard assortiment aan innovatieve producten produceert WiNRADiO ook maatwerkoplossingen voor gespecialiseerde bewakings-, monitoring-, onderzoeks- en praktijktest- en meettoepassingen. WiNRADiO beschikt over de nodige knowhow en faciliteiten te beschikken, en klein genoeg om flexibel te zijn en zorg te dragen voor hun klanten.

In 2014 verhuisde het hoofdkantoor van Radixon en de WiNRADiO Research Labs naar hun huidige locatie in de wijk Collingwood in Melbourne (Australië) aan de rand van het centrale zakendistrict van 's werelds meest leefbare stad. Het nieuwe hoofdkantoor is gevestigd in een innovatief gerenoveerde 19e-eeuwse mouterij. Het hoofdkantoor van WiNRADiO omvat unieke, indrukwekkende training-, productdemonstraties en teambuildingfaciliteiten, waarvan de lokale en internationale klanten, distributeurs en dealers van Radixon worden ontvangen en geïnformeerd.

Radixon HQ, ook bekend onder de bijnaam Collingwood Castle, weerspiegelt de creatieve, muziek- en architecturale passies van de oprichter en CEO van de Groep, Milan Hudecek. Het uitgestrekte complex is de thuisbasis van het beste particuliere grote pijporgel van Australië en zijn inspirerende verhaal; een royaal uitgeruste studio met experimentele muziek en een uitgestrekte muziekzaal met een Steinway concertvleugel als middelpunt. Radixon Group stelt deze faciliteiten ter beschikking om lokaal talent aan te moedigen en te inspireren, en organiseert regelmatig recitals van internationaal gerenommeerde musici en artiesten.

Bij ons vindt u online een groot assortiment van WiNRADIO zoals;

  • WiNRADIO WR-G315E VHF/UHF receiver
  • WiNRADiO WR-G33DDC Excalibur Pro SDR ontvanger
  • WiNRADiO WR-G33WSM spectrum analyzer voor geluidstechnici
  • WiNRADiO WR-RCU100 Rotator controller
  • WiNRADiO ERD-1500 Elektromagnetische stralingsdetector
  • WiNRADiO WR-ARP-ELAZ-100 antenne rotator

 

Truckerswereld gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij Truckerswereld voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Je kunt je toestemming altijd weer intrekken. Lees meer
Akkoord