I.V.M DE OVERGANG NAAR DELTRON ZIJN WIJ TELEFONISCH NIET BEREIKBAAR EN VRAGEN WIJ U EEN MAIL TE STUREN. BESTELLINGEN WORDEN NORMAAL VERWERKT EN VERZONDEN.
Levering door heel Europa
Veilig bestellen en betalen
Keurmerk gecertificeerd

Overzicht

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.

Yaesu airband transceivers

Yaesu draagbare airband transceiver zijn ontworpen om te voldoen aan de eisen van de professionele en hobby matige liefhebbers van airband communicatie ook wel luchtvaart communicatie genoemd. Yaesu airband radio's zijn voorzien van eersteklas functies zoals een TFT of LCD kleurenscherm, verbeterde navigatiefuncties met behulp van ILS, VOR of GPS, een geheugenbank met 400 kanalen. headset, of Yaesu's optionele SSM-BT10 headset.

De rol van luchtbandcommunicatie is van vitaal belang voor het waarborgen van de vliegveiligheid en wordt gebruikt om informatie uit te wisselen tussen een piloot en verkeerstoren, een piloot en grondmonteur of tussen twee piloten. Door gebruik te maken van onze technologische expertise die we in de loop der jaren hebben opgedaan als communicatiespecialisten, hebben we een ultrakleine draagbare zendontvanger met een uitgangsvermogen van 5 W ontwikkeld, die zeer goed werd ontvangen in de markt door zowel piloten als andere luchtvaartprofessionals. Het product vertegenwoordigde een technologische doorbraak en bereikte een miniaturisatie zoals geen enkel ander concurrerend product.

Het is het resultaat van het combineren van de nieuwste productietechnologie met behulp van de meest geavanceerde technologie voor opbouwmontage en onze langdurige ervaring in RF-technologie. Zo compact als ze zijn, zijn het multifunctionele toestellen die met VOR-functie die VOR-radiogolven van luchthavens ontvangt die de richting van een vliegtuig bevestigen en deze in navigatieformaat weergeven. Evenals informatie ontvangen van weerberichtkanalen in de hele VS. de MIL-810D-standaard van het Amerikaanse ministerie van Defensie, die de betrouwbaarheid ervan bevestigt. Voor ons volgende aanbod op de airband-markt hebben we een ultradunne, kostenefficiënte 4W-outputtransceiver geïntroduceerd. Met onze draagbare communicatieapparatuur hopen we verder bij te dragen aan de veiligheid van vliegtuigen.

Alle Yaesu airband transceivers worden geleverd met uitgebreide accessoires en een handleiding in het Engels.

Truckerswereld gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij Truckerswereld voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Je kunt je toestemming altijd weer intrekken. Lees meer
Akkoord