I.V.M DE OVERGANG NAAR DELTRON ZIJN WIJ TELEFONISCH NIET BEREIKBAAR EN VRAGEN WIJ U EEN MAIL TE STUREN. BESTELLINGEN WORDEN NORMAAL VERWERKT EN VERZONDEN.
Levering door heel Europa
Veilig bestellen en betalen
Keurmerk gecertificeerd

Overzicht

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.

Navigatie Systemen

Aguri

Snooper

Actie- & dashcams

IntelliRoute navigatie systemen

Snooper & IntelliRoute, de slimste navigatiesystemen voor grote voertuigen

Truckerswereld is een officieel en erkend leverancier van de Snooper en IntelliRoute navigatie systemen. De Snooper & IntelliRoute satelliet navigatie systemen zijn speciaal ontwikkeld voor grote voertuigen zoals vrachtwagens, trucks, campers, auto's met caravan en bussen en touringcars. Deze slimme navigatiesystemen zijn zo ontwikkeld dat ze op de route rekening houden met de hoogte, breedte en gewicht van uw voertuig. Bij de varchtwagen versies kan er ook een ladingcodes en categorie worden ingegevoerd zoals bij ADR. Doordat deze navigatiesysteem uw route berekenen op basis van de ingevoerde gegevens zal hij scherpe bochten, smalle wegen, steile hellingen, wegen met gewichtsbeperking, lage viaducten etc. vermijden. U kunt van te voren uw route laten bepalen door het navigatiesysteem maar u kunt er ook voor kiezen om zonder een ingevoerd adres het systeem onderweg waarschuwingen te laten geven wanneer u obstakels tegenkomt op uw route.

Wetgeving omtrent fllitspaal en snelheidscontrole waarschuwingen

Het is niet in alle landen toegestaan om flitspaal en snelheidscontrole waarschuwings-software op je navigatiesysteem te hebben. Onderstaand vindt je de regelgeving van de meest bezochte landen. Ook is het in een aantal landen niet toegestaan om een navigatiescherm in het midden van je voorruit te bevestigen vanwege belemmering van het zicht. 

Als je naar een land gaat of door een land rijdt waar het verboden is om flitspaal en snelheidscamera waarschuwingen op uw navigatiesysteem te hebben dan raden wij u aan om deze software te verwijderen van je navigatiesysteem. Het uitschakelen van de functie is namelijk niet voldoende voor de wet. 

Wetgeving per land

Belgie: Systemen die actief zoeken naar mobiele of vaste snelheidsapparatuur en roodlicht-camera's is verboden. GPS apparatuur die gebruikt maakt van een openbare databank (POI) is toegestaan

Duitsland: Het gebruik en bezit van systemen met flitspaalsignalering is verboden. Verwijder voor vertrek alle flitspaalinformatie van de apparatuur, want ook het bezit van een apparaat met deze informatie is verboden

Frankrijk: Het gebruik en bezit van systemen met flitspaalsignalering is verboden. Overtredingen kunnen worden bestraft met een bekeuring van € 1500,-. Informatie over gevarenzones is wel toegestaan op een navigatiesysteem

Oostenrijk: Systemen die actief zoeken naar mobiele of vaste snelheidsmeters en roodlichtcamera's is verboden. GPS apparatuur die gebruik maakt van een openbare databank (POI) is toegestaan

ZwitserlandHet gebruik en bezit van systemen met flitspaalinformatie is verboden. Verwijder voor vertrek alle flitspaalinformatie van de apparatuur want ook het bezitten en vervoeren van een apparaat met deze informatie is verboden.

Turkije, Cyprus & MacedonieHet gebruik en bezit van systemen met flitspaalinformatie is verboden. Verwijder voor vertrek alle flitspaalinformatie van de apparatuur want ook het bezitten en vervoeren van een apparaat met deze informatie is verboden.

Dashcam

Dashcams zijn er om opnames te maken van uw route, tijdens een ongeval of aanrijding (G-sensor), tijdens onbemand parkeren (bewegingssensor). Deze beelden worden opgeslagen op een SD-kaart. Ook kunt u deze beelden makkelijk streamen naar uw smartphone met de speciaal hiervoor ontwikkelde app.

Achteruitrijcamera's

U kunt er voor kiezen om een achteruitrijcamera aan uw voertuig te bevestigen en daarmee een goed beeld te krijgen van wat er achter uw voertuig gebeurd of wat voor obstakels zich er achter uw voertuig bevinden. Deze achteruitrijcamera's kunnen gekoppeld worden aan uw navigatiesysteem zodat u het beeld van de camera op uw navigatiescherm te zien krijgt zodra u uw voertuig in de achteruitversnelling zet. 

Onderdelen en accessoires

Bij Truckerswereld vindt u een ruim aanbod aan Snooper en IntelliRoute onderdelen en accessoires zoals wegenkaarten, autoladers, raambevestigingen, splitkabels, mini USB kabels, losse achteruitrijcamera's en nog veel meer!

Truckerswereld gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij Truckerswereld voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Je kunt je toestemming altijd weer intrekken. Lees meer
Akkoord