Levering door heel Europa
Veilig bestellen en betalen
Keurmerk gecertificeerd

Overzicht

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.

Snooper navigatiesystemen

Snooper, het slimste navigatiesysteem voor grote voertuigen

Snooper is in 1979 opgericht in Engeland en valt onder Cobra Electronics een toonaangevende wereldwijde ontwikkelaar en verkoper van mobiele communicatie en automotive consumentenelectronica in de Verenigde Staten, Canada, het Midden-Oosten, Afrika en Europa. 

Snooper specialiseert zich in het ontwikkelen van GPS satellietnavigatie systemen voor in voertuigen, dashboard camera's, achteruitrijcamera's, Tyre Pilot bandenspanning controlesystemen en nog veel meer consumenten electronica.  

Truckerswereld.nl is een officieel en erkend leverancier van Snooper navigatiesystemen. De Snooper satelliet navigatie systemen zijn speciaal ontwikkeld voor grote voertuigen zoals vrachtwagens, trucks, campers, auto's met caravan en bussen en touringcars. Deze slimme navigatiesystemen zijn zo ontwikkeld dat ze op de route rekening houden met de hoogte, breedte en gewicht van uw voertuig. Bij Truckmate kan er ook een ladingcodes en categorie worden ingegevoerd zoals bij ADR. Doordat de Snooper navigatiesysteem uw route berekend op basis van de ingevoerde gegevens zal hij scherpe bochten, smalle wegen, steile hellingen, wegen met gewichtsbeperking, lage viaducten etc. vermijden. U kunt van te voren uw route laten bepalen door het navigatiesysteem maar u kunt er ook voor kiezen om zonder een ingevoerd adres het systeem onderweg waarschuwingen te laten geven wanneer u obstakels tegenkomt op uw route.

Wetgeving flitspaal en snelheidscontrole waarschuwingen

Het is niet in alle landen toegestaan om flitspaal en snelheidscontrole waarschuwingssoftware  op uw navigatiesysteem te hebben. Onderstaand vindt u de regelgeving van de meest bezochte (vakantie)landen. Ook is het in een aantal landen niet toegestaan om uw navigatiesysteem in het midden van uw voorruit te bevestigen vanwege het belemmeren van goede zicht op de weg.

Als u naar een land gaat of door een land rijdt waar het verboden is om flitspaal- en snelheidscamera waarschuwingen op uw navigatiesysteem te hebben dan raden wij u aan om deze software te verwijderen van uw navigatiesysteem. Het uitschakelen van de functie is namelijk niet voldoende voor de wet.

Wetgeving per land

Belgie: Systemen die actief zoeken naar mobiele of vaste snelheidsapparatuur en roodlicht-camera's is verboden. GPS apparatuur die gebruikt maakt van een openbare databank (POI) is toegestaan

Duitsland: Het gebruik en bezit van systemen met flitspaalsignalering is verboden. Verwijder voor vertrek alle flitspaalinformatie van de apparatuur, want ook het bezit van een apparaat met deze informatie is verboden

Frankrijk: Het gebruik en bezit van systemen met flitspaalsignalering is verboden. Overtredingen kunnen worden bestraft met een bekeuring van € 1500,-. Informatie over gevarenzones is wel toegestaan op een navigatiesysteem

Oostenrijk: Systemen die actief zoeken naar mobiele of vaste snelheidsmeters en roodlichtcamera's is verboden. GPS apparatuur die gebruik maakt van een openbare databank (POI) is toegestaan

ZwitserlandHet gebruik en bezit van systemen met flitspaalinformatie is verboden. Verwijder voor vertrek alle flitspaalinformatie van de apparatuur want ook het bezitten en vervoeren van een apparaat met deze informatie is verboden.

Turkije, Cyprus & MacedonieHet gebruik en bezit van systemen met flitspaalinformatie is verboden. Verwijder voor vertrek alle flitspaalinformatie van de apparatuur want ook het bezitten en vervoeren van een apparaat met deze informatie is verboden.

Snooper Tyre Pilot

Snooper Tyre Pilot is een bandenspanning controle systeem die op een display of via het scherm van uw Snooper navigatie systeem de bandenspanning van uw banden laat zien. En waarschuwd u door middel van een geluidssignaal als er wat aan de hand is met uw bandenspanning. 

Snooper Dashcam

Snooper Dashcams zijn er om opnames te maken van uw route, tijdens een ongeval of aanrijding (G-sensor), tijdens onbemand parkeren (bewegingssensor). Deze beelden worden opgeslagen op een SD-kaart. Ook kunt u deze beelden makkelijk streamen naar uw smartphone met de speciaal hiervoor ontwikkelde app.

Snooper achteruitrijcamera

U kunt er voor kiezen om een achteruitrijcamera aan uw voertuig te bevestigen en daarmee een goed beeld te krijgen van wat er achter uw voertuig gebeurd of wat voor obstakels zich er achter uw voertuig bevinden. Deze achteruitrijcamera's kunnen gekoppeld worden aan uw Snooper navigatiesysteem zodat u het beeld van de camera op uw navigatiescherm te zien krijgt zodra u uw voertuig in de achteruitversnelling zet. 

Snooper onderdelen en accessoires

Bij Truckerswereld vindt u tevens een ruim aanbod aan Snooper onderdelen en accessoires zoals wegenkaarten, autoladers, raambevestigingen, splitkabels, mini USB kabels, losse achteruitrijcamera's en nog veel meer!

Het assortiment Snooper producten bij Truckerswereld.nl en Truck-navigatie.nl  

Ruime voorraad en een groot aanbod 

Truckerswereld is specialist in het leveren van communicatie producten voor verschillende toepassingen. Of het nu gaat om pagers, beveiligingsoortjes of marifoons, portofoons of motorcommunicatie,  bij Truckerswereld.nl vindt u het allemaal.

Truckerswereld.nl heeft een ruime voorraad en kan dan ook de bestelde artikelen snel bij u laten bezorgen. Daarnaast vindt u bij Truckerswereld veel producten die niet in Nederlandse winkels verkrijgbaar zijn. Mocht u op zoek zijn naar een specifiek producte en kunt u deze niet vinden dan kunt u altijd vrijblijvend telefonisch of via het contactformulier contact met ons opnemen zodat wij kunnen kijken of wij het gewenst product kunnen leveren.

Truckerswereld gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij Truckerswereld voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Je kunt je toestemming altijd weer intrekken. Lees meer
Akkoord